Wat kwam er deze gebruikersmiddag aan bod?

De inloop van de gebruikersmiddag vond plaats vanaf 14:00. Tijdens het eerste kwartier konden coaches en andere geïnteresseerden zich aansluiten bij de Teams meeting, stelden aanwezigen zich kort voor, en werden de eerst vragen al gesteld. Deze editie mochten we zo’n 27 personen verwelkomen: een mooie opkomst! 

Na de inloop vond het panelgesprek plaats tussen Willem Bikker van ROC Mondriaan en Golan Muhyaldin van ROC Nijmegen. Aan de hand van een aantal stellingen gingen zij in gesprek over hun rol als coach en hun ervaringen omtrent lesgeven met All You Can Learn. Daarnaast deelden zij hun visie op coachen, de balans vinden tussen studenten structuur bieden en vrijheid geven, en tips en handvatten om studenten te enthousiasmeren. Dankzij vragen van de aanwezigen kwamen er verschillende mooie manieren en voorbeelden van coaching aan bod!

Na een korte pauze werd het tweede deel van de gebruikersmiddag ingevuld door Marnou van den Berg van All You Can Learn. Marnou is zelf coach geweest voor Zadkine, en heeft hierbij lesgegeven met All You Can Learn. Naast het delen van haar ervaring als coach op het leerplatform, heeft Marnou vanalles uitgelegd over de ontwikkeling van de leerprogramma’s op All You Can Learn.

We sloten de gebruikersmiddag af met een vragenronde. Hierin kwamen zowel vragen aan bod die vooraf ingestuurd waren, als vragen die tijdens de gebruikersmiddag gesteld werden. Van vragen over examinering, tot ideeën voor nieuwe functionaliteiten: er kwamen mooie gesprekken op gang en er werden veel mooie ideeën gedeeld. Ideeën waar we zeker mee aan de slag gaan!

De volgende gebruikersmiddag

Wat ons betreft was de tweede editie van de All You Can Learn gebruikersmiddag, met het thema ‘Jouw rol als coach’ een groot succes. Natuurlijk zullen er nog vele edities volgen, waarin weer een ander thema centraal staat! We organiseren deze gebruikersmiddag voor jullie, onze gebruikers. Daarom zijn we erg benieuwd naar jullie behoefte. Dus: heb je ideeën voor de gebruikersmiddag? Laat het ons dan gerust weten! Zodra er meer bekend is over een volgende editie, communiceren we dit via 'Updates & nieuws’ en via onze LinkedIn pagina.

 

Hopelijk tot een volgende keer!
Door: Tijmen Bongaarts
Gepubliceerd op: 26-11-2021

Probeer All You Can Learn nu 10 dagen gratis!