Wat is er mogelijk?

Bij de ontwikkeling van leerprogramma’s op maat zijn er twee opties mogelijk:

  1. We passen een bestaand leerprogramma aan.
    Door een bestaand leerprogramma te personaliseren, kun je het beter laten aansluiten bij jouw regio, sector of doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van het keuzedeel ’Duurzaamheid in het beroep’, speciaal voor de de technische sector. Of juist het aanpassen van het keuzedeel ‘Lean en creatief’, zodat het ook geschikt wordt voor volwassenenonderwijs. Er is vanalles mogelijk!

  2. We ontwikkelen een geheel nieuw leerprogramma.
    Het kan ook voorkomen dat je aan de slag wil met een leerprogramma dat wij momenteel nog niet aanbieden. Of, wellicht heb je zelf al materiaal voor een leerprogramma, dat je via All You Can Learn wilt aanbieden. Geen probleem, ook dat kunnen we samen ontwikkelen!

Op All You Can Learn herken je maatwerk leerprogramma’s als ‘Original’. Als maker van een Original bepaal je zelf voor wie het leerprogramma toegankelijk is. Zo kun je het alleen toegankelijk maken voor je eigen school, of juist voor alle gebruikers van All You Can Learn. Indien gewenst kunnen we ook een examen ontwikkelen bij een Original.

Wie gingen je voor?

We hebben al met verschillende scholen en expertisecentra Originals gemaakt, bijvoorbeeld voor de groene en maritieme sector, en sport- en bakkersopleidingen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden:

Belevingsgericht werken: een Original van Coniche, een expertisecentrum voor klantcontact. Toegankelijk voor alle gebruikers.
Belevingsgericht werken: een Original van Coniche, een expertisecentrum voor klantcontact. Toegankelijk voor alle gebruikers.01 / 04
Blockchain: een Original van House of Digital, een publiek-private samenwerking. Toegankelijk voor alle gebruikers.
Blockchain: een Original van House of Digital, een publiek-private samenwerking. Toegankelijk voor alle gebruikers.02 / 04
Leidinggeven: een Original van het Friesland College. Toegankelijk voor alle gebruikers.
Leidinggeven: een Original van het Friesland College. Toegankelijk voor alle gebruikers.03 / 04
Houder van vogels: een Original van en voor het Clusius College, Aeres mbo en Zone.college.
Houder van vogels: een Original van en voor het Clusius College, Aeres mbo en Zone.college.04 / 04

Meer weten?

We maken een Original altijd in co-creatie! Samen met inhoudsdeskundigen van een onderwijsinstelling of expertisecentrum, ontwikkelen onze projectleiders de inhoud van een leerprogramma. Het is ook mogelijk om een Original te ontwikkelen met meerdere scholen samen. Zo hebben we met Clusius College, Aeres mbo en Zone.college het gehele 'Houder van' pakket ontwikkeld voor AOC's.

 

Wil jij aan de slag met een bepaald leerprogramma? Of wil je meer informatie over de werkwijze en kosten? Bekijk dan deze folder of neem contact met ons op!

Probeer All You Can Learn nu 10 dagen gratis!